Ervaringen

Jur, Ondernemer in de Bouw & Techniek wereld
die een grote claim had ontvangen van een oud cliënt.
“…. Wat voor mij heel belangrijk is  geweest is dat Natalie heeft mij vanaf het begin niet alleen enorm goed ondersteund heeft met haar juridische kennis, zij heeft mij ook gecoacht waardoor ik niet in een slachtofferrol terecht kwam maar de strijd echt ben aangegaan met mijn voormalig klant nu de claim zo onterecht was. Me realiserend dat de insteek was om de claim te ontkrachten en ik ben heel blij dat deze claim van €40.000,- van tafel is dankzij Natalie”

Diëtist, omgeving Amsterdam
die wilde weten of er onjuistheden stonden in de contracten van een franchiseformule.
“… Natalie is heel snel, zorgvuldig en uitgebreid met haar juridische advies. Daarnaast denkt ze ook echt met je mee. Door haar advies kan ik nu met een gerust gevoel het franchisecontract ondertekenen.”

Irma, kapster
die na 38 jaar werken voor een kapperszaak hoorde dat haar werkgever ging stoppen.
“… Na het verzamelen van heel veel informatie, heeft Natalie namens mij de onderhandeling gedaan en al het andere contact met mijn baas. Het was heel fijn dat ik dat zelf niet meer zelf hoefde te doen maar dat Natalie dit voor mij deed. Zij heeft voor mij voor de meest haalbare transitie vergoeding gezorgd. Ik ben haar dankbaar voor haar  inzet  en het aansturen naar een goed resultaat. Daardoor heb ik straks, ondanks dat deze baan na 38 jaar stopt, wel een mooi financieel bedrag vanwaar uit ik verder kan werken aan een nieuwe toekomst. “

Inge, moeder & werkzaam in onderwijs
die jaren na haar scheiding onverwachts opnieuw in een conflict kwam met haar ex.

“…Ik heb Natalie leren kennen als iemand die zeer betrokken was bij mijn zaak en haar zaakjes goed op orde wil hebben om jou goed te kunnen vertegenwoordigen. Natalie gaat zeker niet over één nacht ijs, zij wil grip hebben op wat er speelt en hoe zij dit positief kan beïnvloeden.
Kwaliteiten die ik bij Natalie heb gezien zijn; Betrokken, Kennis van zaken, Inlevingsvermogen, Sterk in dossieropbouw, Standvastig, Doelgericht, Zakelijk, Communicatief. Ik ben blij met haar hulp en uiteindelijk de afkoop van de partneralimentatie. Als iemand in mijn omgeving op zoek is naar een advocaat, beveel ik Natalie zeker aan.”