Klaar met de pijn

Coachingtraject Endometriosepijn verminderen

Je hebt endometriose en bent helemaal klaar met die endometriosepijn die je hele leven en agenda stil legt…
Maar de endometriosepijn is nog niet klaar met jou

Herken je dit?

Je bent vannacht ongesteld geworden en weet dat je de komende dagen nog meer pijn zult hebben.

Je haalt de bebloede lakens van je bed en loopt naar de wasmachine om net als alle maanden daarvoor je rood bebloede beddengoed te wassen. En terwijl de wasmachine het bloed weg wast, vraag je je af of je ooit pijn vrij zult leven. Pijnvrij, gewoon zoals voor endometriose.

Je loopt naar je kledingkast en haalt je joggingbroek eruit

En doet die heel voorzichtig aan over je opgezwollen en pijnlijke buik. En plotseling schieten de tranen in de ogen. Tranen van de pijn en van je lichaam dat zoveel is verandert door die rot endometriose.

Je smartphone piept en je pakt hem van de tafel en ziet een uitnodiging voor een feestje van een vriendin.

“Wat leuk, dat is lang geleden denk je” terwijl je de tekst leest. Je legt je mobiel weg, staart naar buiten en realiseert je ineens dat je steeds minder wordt uitgenodigd voor verjaardagen of feestjes. Je slikt een brok in je keel weg en hoopt dat je deze keer niet weer hoeft af te zeggen omdat je vergaat van de endometriosepijn. Terwijl je diep van binnen weet dat die keren dat je wel ergens heen kan gaan maar op 1 hand te tellen is. Er moet iets gebeuren want deze endometriosepijn stopt niet vanzelf…

Je loopt steeds meer tegen een muur van onbegrip op sinds je endometriose hebt

Terwijl je je jas op de kapstok hangt, vang je bij toeval een gesprek op van je familieleden op. ” ja… ik vind haar eigenlijk ook een aansteller. Zo vaak dingen afzeggen… Ik bedoel.. ik heb ook menstruatiepijn en kan dat toch ook gewoon meedoen”. Je slikt en duwt een opkomende traan weg voor je de woonkamer binnenstapt en doet alsof je niets gehoord hebt. Soms zou je willen dat de endometriosepijn zichtbaar zou zijn in je gezicht. Je bent er zó klaar met de endometriose die zoveel verprutst.

Terwijl je opstaat van de stoel op je werk zie je dat je weer te laat bent

Er zit een grote bloedvlek op je stoel. ‘Oef.. gelukkig is het een stoel die je met een doekje schoon kan maken”. Omdat je niet wilt dat je collega het ziet, leg je er snel een stapel A4tje blaadjes bovenop en pak je een stapel papieren handdoekjes om de zitting schoon te dekken. En terwijl je het bloed er zo onopvallend mogelijk vanaf boent, kijk je naar je spijkerbroek en ziet dat die ook helemaal verkleurd is. En dat nét voor je je beoordelingsgesprek ingaat. Potverdorie denk je! Ik wil mijn baan houden en niet kwijtraken.

Het moet echt anders met die endometriosepijn, maar hoe...?

Stel je eens voor

Hoe zou het zijn als…

Je 's morgens wakker wordt en fit en zónder pijn je uit bed stapt?

En je blij en pijnvrij de gordijnen open doet en oprecht uitkijkt naar de nieuwe dag! 

Je bent vannacht ongesteld geworden

En op zich nog steeds stevig bloed maar niet meer die intense krampen in je buik hebt.

Je je smartphone hoort afgaan terwijl je naar de waterkoker loopt

En bent benieuwd wie er heeft gereageerd op de gezellige avond dat je zelf : ) hebt georganiseerd. Je bent zo blij dat je weer energie hebt om leuke dingen te doen in plaats van alleen maar thuis in bed te liggen en te creperen van de pijn.

Je dierbaren zien de verandering ook

En hebben ook eindelijk begrepen wat een hel je hebt moeten doorstaan in de tijd dat je leven door de endometriosepijn was stilgelegd. En dat is zo hartverwarmend!

Met een kop warme thee in je hand loop je naar je kledingkast

En je pakt dat leuke kleurrijke jurkje uit de kast. Het heeft daar echt véél te lang ongedragen gelegen omdat je het niet aankon vanwege je opgezwollen en pijnlijke buik.

Onderweg naar je werk oefen je nog een paar keer hardop wat je zelf wilt inbrengen bij het functioneringsgesprek op je werk

En je wordt al blij aan alle extra stappen die je weer op je werk kan zetten. Wat een verschil met een half jaar geleden, denk je nog. De endometriosepijn beheerst je leven niet meer! Jij kan zelf weer kiezen wat je wilt doen en het leven leiden waar je al die tijd zo intens naar verlangde. Zo zo fijn!

En dat kan ook!
Ook als je van bijna iedereen om je heen hebt gehoord dat de pijn nooit meer weg zal gaan. En je dat zelf bijna bent gaan geloven…

Traject

Hoe? Door samen met mij het traject “zelf endomotriosepijn verminderen in 90 dagen”te doen

Om zelf te leren wat je het beste kan doen en laten om de endometriosepijn te verminderen.

Je investering is normaal € 1997,00 exclusief BTW en omdat dit een beta launch is betaal je nu eenmalig € 999,00 exclusief BTW ***

(*** beperkt aantal plekken voor de 1 op 1 VIP coaching) en daarvoor krijg je: 

 • 10 live VIP trainingssessies met mij via Zoom van 30 minuten
 • 10 weken lang praktische opdrachten waar je zelf thuis mee aan de slag kan gaan om stap voor stap de endometriosepijn zelf te verminderen
 • ook laat ik je zien wát de endometriosepijn naar alle waarschijnlijkheid in stand zal houden en waar je dus (eigenlijk) mee wilt gaan stoppen.
 • ik ga nog niet alle onderwerpen verklappen maar geloof me ik deel wat ik zelf heb ingezet zodat ook jij zelf de endometriosepijn kan verminderen en weer het leven kan leiden waar je nu zo naar verlangt.

(disclaimer: bij mij zelf is de endometriosepijn weg. Of jij dit ook gaat ervaren hangt onder meer af van wat jij gaat doen met mijn concrete & praktische tips.)

Moet je je eens voorstellen dat je deze training gevolgd hebt

Dan:

 • Op het moment dat je met mij gaat werken zal het resultaat aan het einde van het traject voor jou zijn dat je weet wat je kan doen om zelf endometriosepijn te verminderen en daardoor dus ook geen / minimale pijn meer zal hebben.
 • Je energiek wakker wordt en weer zin hebt in de dag zelfs als je ongesteld bent.
 • Je sociale leven weer terug naar normaal. kan Dat etentje, die verjaardag of dat avondje borrelen hoef je niet meer te missen vanwege de endometriosepijn. En heb je tóch even geen zin? Dan zeg je gewoon nee. Op een manier die bij jou past en zonder je daar ook maar één minuut schuldig om te hoeven voelen.
 • Je hebt je leven weer terug zoals voor de endometriosepijn. Wat een verademing!

Ik ga graag samen met je aan de slag.

Hartelijke groet,

  START DIRECT MET HET 1 op 1 VIP COACHINGSPROGRAMMA

  Schrijf je hier meteen in voor deze VIP training*

  • Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW.
  • Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Natalie Bakker en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals in de algemene voorwaarden vermeldt.