Over mij:

Advocaat: de juridisch expert op Texel en in Noord Holland

Hi, ik ben Natalie Sylvette Bakker is een advocaat in Noord Holland. Ik ben gestart als advocaat bij CMS in Utrecht en heb daarna gewerkt bij Loyens & Loeff in Amsterdam. Bij deze internationale advocatenkantoren heb ik voor verschillende grote bedrijven gewerkt. Na een tussenstop op de HRM afdeling van een advocatenkantoor waar ik het communicatieve & menselijke deel echt eigen heb gemaakt, ben ik mijn eigen kantoor begonnen. De werkervaring en uitgebreide opleiding opgedaan bij de internationale advocatenkantoren, gebruik ik nu om de geschillen voor jou als ondernemer of particulier zo maximaal als mogelijk op te lossen.

Daarvoor gebruik ik mijn ruim 22 jaar juridische werkervaring, waarvan bijna 12 jaar als advocaat. Ik beschik over ruime (proces-) evaring op het gebied van contractenrecht en het ondernemingsrecht, alsook (proces-) ervaring in het familierecht. Tevens is het algemeen civiel recht een rechtsgebied dat ik beheers.

mr. Natalie Bakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • algemene praktijk.

Nu een probleem? De kans is groot dat ik je verder kan helpen. Ik kan me echter goed voorstellen dat je eerst kennis wilt maken. Dat kan door een afspraak te maken tijdens het (online) juridisch spreekuur. Tijdens dat eerste gesprek van 20 minuten vertel jij mij over je probleem of wens en bespreek ik met je of ik je kan helpen en wat mijn eerste ideëen voor de aanpak is.

Wil je een 1-op-1 gesprek, mail dan naar info@nataliebakker.nl
* Een kennismakingsgesprek is helemaal gratis
* Het gesprek kost slechts 20 minuten van je tijd
* Je kunt er veilig voor thuisblijven/ kantoor blijven, het gesprek is namelijk via Zoom