Over mij:

De juridisch expert op Texel en in Amstelveen.

Natalie Sylvette Bakker is ruim 20 jaar jurist waarvan bijna 9 jaar advocaat. Tijdens haar carriére heeft ze ondermeer gewerkt voor grote advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas. Deze ervaring en uitgebreide opleiding gebruikt ze nu voor het oplossen van zaken voor zowel ondernemers als particulieren. Mocht je als particulier of als ondernemer onverhoopt toch een geschil hebben dan helpt ze graag.

Zo kan je als ondernemer onverhoopt aanlopen tegen vragen over aansprakelijkheid bijvoorbeeld doordat contracten die niet worden nagekomen; of arbeidsgerelateerde vragen en een zieke of niet functionerende werknemer; of juist een nieuw contract willen sluiten met een samenwerkingspartner en dat in een keer goed willen doen vooral ook juridisch. In al deze gevallen ben je van harte welkom een eerste afspraak te maken om te kijken of en hoe ik je kan helpen zodat je daarna weer kan focussen op dat waar jij blij van wordt in je bedrijf of je privé leven.

Ook als particulier ben je welkom op het moment dat je stress of kopzorgen hebt over je werk, huwelijk of bijvoorbeeld een erfafscheiding.

Om te kijken of ik iets voor je kan doen is het handig te bellen of te mailen.
Zodat we een afspraak kunnen maken voor het juridisch spreekuur en je mij kan laten weten of ik je vraag of doorspeel naar een collega advocaat met wie ik samenwerk, dan wel je tijdens dat gesprek al bent geholpen, dan wel ik je laat weten hoe ik je kan helpen en je vertel hoe zón samenwerkingstraject er voor jou uitziet.